Van links naar rechts: schepen van Sport Steven Mattheus (Open Vld), schepen van Milieu Eddy Soetewey (N-VA) en burgemeester Tom De Vries (Open Vld) onthullen het bordje van de nieuwe turnhal.
Volledig scherm
Van links naar rechts: schepen van Sport Steven Mattheus (Open Vld), schepen van Milieu Eddy Soetewey (N-VA) en burgemeester Tom De Vries (Open Vld) onthullen het bordje van de nieuwe turnhal. © rv

Niel huldigt nieuwe dojo, dans- en turnzaal in

NielEr wordt al even gebruik van gemaakt, maar nu is de nieuwe dojo, turn- en danszaal aan de sporthal ook officieel ingehuldigd.

  1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
    Spaargids.be

    Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

    Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.