Ellen Brits bij een kerstboom bij een lokale handelaar.
Volledig scherm
Ellen Brits bij een kerstboom bij een lokale handelaar. © Open Vld Niel

Niel bedeelt kerstbomen bij 65 lokale handelaars

NielDe kerstsfeer is dezer dagen erg aanwezig in Niel. Niet alleen bij lokale handelaars, ook in de wijken en straten staan heel wat versierde kerstbomen te schitteren.

 1. Bim Bam Beieren: 8 keer genieten van een heerlijk paasontbijt in Antwerpen en omstreken
  PREMIUM

  Bim Bam Beieren: 8 keer genieten van een heerlijk paasont­bijt in Antwerpen en omstreken

  Pasen komt er weer aan en dat is het moment bij uitstek voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Zowel op paaszondag als -maandag organiseren verschillende horecazaken maar ook verenigingen een paasontbijt om jou op je wenken te bedienen. Onze redactie zocht voor jou een aantal adresjes uit in Antwerpen en omstreken waar je heerlijk kan smullen van eitjes en ander lekkers. Van het Felix Pakhuis in Antwerpen tot een ontbijtmand bij scouts Pulle: op deze acht plekken in de regio Antwerpen vier jij Pasen.
 2. Cafébazin Lizzie viert tien jaar ondernemerschap met nieuw bier: “50% power - 42,5% liefde - 7,5% alcohol en 100% plezier”

  Cafébazin Lizzie viert tien jaar ondernemer­schap met nieuw bier: “50% power - 42,5% liefde - 7,5% alcohol en 100% plezier”

  “Bloemig, volmondig, pittig en blond.” Het is niet volledig duidelijk of cafébazin Liesbet ‘Lizzie’ Goedemé (33) van Tram 3 daarmee zichzelf beschrijft of haar nieuwe bier ‘Lizzie’. Met het nieuwe bier viert ze niet enkel het vierjarig bestaan van haar populaire kroeg in het hart van de stad maar ook tien jaar ondernemerschap. “Ik hoor het die mannen nog zeggen tien jaar geleden: ‘Wat weet gij nu van café houden, maske?’”
  Antwerpen