V.l.n.r.: schepenen Tom Caluwaerts (N-VA), Walter Troch (Open Vld), burgemeester Tom De Vries (Open Vld) en schepen Eddy Soetewey (N-VA) op de schoolsite.
Volledig scherm
V.l.n.r.: schepenen Tom Caluwaerts (N-VA), Walter Troch (Open Vld), burgemeester Tom De Vries (Open Vld) en schepen Eddy Soetewey (N-VA) op de schoolsite. © Ben Conaerts

Lagere school wordt campus voor 450 kinderen

NIELDe schoolsite aan de Schuttershofstraat en de Ridder Berthoutlaan wordt uitgebreid met een nieuwe kleuterschool en het gebouw van de lagere school krijgt een flinke upgrade. In 2020 zou het project klaar moeten zijn.

 1. Weduwe Ann lanceert oproep naar verloren trouwring met as van overleden echtgenoot: “Het is het laatste wat ik nog van hem heb”
  Lille/Antwerpen/Hoogstraten

  Weduwe Ann lanceert oproep naar verloren trouwring met as van overleden echtgenoot: “Het is het laatste wat ik nog van hem heb”

  Ann Lenaerts uit Wechelderzande, de weduwe van Dominique De Pryck die vorig jaar zeer plotseling overleed aan kanker, is dinsdagavond ongezien haar trouwring verloren in Antwerpen. Het sieraad is haar heel kostbaar, aangezien de ring as bevat van haar overleden echtgenoot. De dame lanceert daarom een oproep op sociale media in de hoop de ring terug te vinden.
 2. Drugscrimineel ‘Flash’ krijgt 5 jaar cel voor ontvoering en foltering van havenarbeider
  PREMIUM

  Drugscrimi­neel ‘Flash’ krijgt 5 jaar cel voor ontvoering en foltering van havenarbei­der

  Drie mannen hebben van de correctionele rechtbank van Antwerpen woensdag celstraffen tot vijf jaar en boetes tot 20.000 euro gekregen voor het klemrijden en bedreigen van een havenarbeider. Opdrachtgever Yannick W., bijgenaamd ‘Flash’, kreeg 5 jaar cel. Uit onderschepte Sky ECC-communicatie bleek dat ze hem wilden ontvoeren en mogelijk zelfs martelen om hem zo tot medewerking te dwingen bij de invoer van verdovende middelen.