Een kerstboom.
Volledig scherm
Een kerstboom. © EPA

Kerstbomen worden opgehaald op 12 januari

NielDe jaarlijkse kerstboomverbranding van Scouts Hellegat kan dit jaar door de coronamaatregelen niet plaatsvinden. Maar de medewerkers van de gemeente komen wel op dinsdag 12 januari je kerstbomen ophalen.

 1. Op huizenjacht in... Boom: “Rupel wordt hét paradepaardje van de streek”
  PREMIUM
  Boom

  Op huizen­jacht in... Boom: “Rupel wordt hét parade­paard­je van de streek”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Boom, het hart van de Rupelstreek en de thuisbasis van Tomorrowland. Wij gingen samen met vastgoedmakelaar Yves De Saeger op verkenning.
 2. Log!Ville in Wetenschapspark van Niel wordt vaccinatiecentrum voor Rupelstreek en Aartselaar: “We zullen hier 80 à 100 mensen per uur kunnen vaccineren”
  PREMIUM
  Rupelstreek/Aartselaar

  Log!Ville in Weten­schaps­park van Niel wordt vaccinatie­cen­trum voor Rupel­streek en Aartselaar: “We zullen hier 80 à 100 mensen per uur kunnen vaccineren”

  De burgemeesters van de gemeenten Boom, Hemiksem, Niel, Rumst, Schelle en Aartselaar hebben in samenspraak met de Eerstelijnszone (ELZ) RupeLaar de knoop doorgehakt over de locatie van het vaccinatiecentrum. Dat zal worden ingericht in het nieuwe gebouw Log!Ville, op het Wetenschapspark aan de Galileilaan in Niel. “We zijn ervan overtuigd dat dit de meest geschikte locatie is”, luidt het.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie