Justice, Luna en Vanessa (met rode bekertjes) organiseerden het galabal voor hun medestudenten zelf. Met een rode loper uiteraard.
Volledig scherm
Justice, Luna en Vanessa (met rode bekertjes) organiseerden het galabal voor hun medestudenten zelf. Met een rode loper uiteraard. © rv

Justice (20), Luna (19) en Vanessa (19) organiseren zelf galabal voor medestudenten: “Leerkrachten stonden achter de toog”

NielFeest in TA Den Biezerd in Niel. De laatstejaars vierden er het einde van het schooljaar met een heus galabal, inclusief een rode loper, een ballonnenboog en de nodige hapjes en drankjes. Opvallend: de hele avond werd op poten gezet door drie studenten.

  1. VAKANTIETIPS VOOR THUISBLIJVERS. Met een peuter op trollenjacht in De Schorre: “Zou een trol boos worden als je aan zijn tenen kriebelt?”
    PREMIUM
    Boom

    VAKANTIE­TIPS VOOR THUISBLIJ­VERS. Met een peuter op trollen­jacht in De Schorre: “Zou een trol boos worden als je aan zijn tenen kriebelt?”

    Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en dus niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ’s ochtends wakker loeien? Geen nood, ook in Vlaanderen kan je heerlijk op vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: op trollenjacht in het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom.