Chass Van Eetvelde (wit hemd) en Junior Schuerweghs van De Kuip bieden take-away aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Chass Van Eetvelde (wit hemd) en Junior Schuerweghs van De Kuip bieden take-away aan. © Benoit De Freine

Junior (30) en Chass (27) starten horecazaak in volle lockdown: “In ons vak moet je risico’s durven nemen”

NielEen horecazaak starten in coronatijden? Het lijkt een groot risico, maar Junior Schuerweghs (30) en Chass Van Eetvelde (27) doen het gewoon. Zij hebben taverne De Blauw Kuip, in de Edward Claessenslaan, omgevormd tot Bistro-Café De Kuip en zijn alvast gestart met een afhaal- en thuisleveringsservice. “In ons vak moet je risico’s durven nemen. Zeker ben je nooit.”

 1. Log!Ville in Wetenschapspark van Niel wordt vaccinatiecentrum voor Rupelstreek en Aartselaar: “We zullen hier 80 à 100 mensen per uur kunnen vaccineren”
  PREMIUM
  Rupelstreek/Aartselaar

  Log!Ville in Weten­schaps­park van Niel wordt vaccinatie­cen­trum voor Rupel­streek en Aartselaar: “We zullen hier 80 à 100 mensen per uur kunnen vaccineren”

  De burgemeesters van de gemeenten Boom, Hemiksem, Niel, Rumst, Schelle en Aartselaar hebben in samenspraak met de Eerstelijnszone (ELZ) RupeLaar de knoop doorgehakt over de locatie van het vaccinatiecentrum. Dat zal worden ingericht in het nieuwe gebouw Log!Ville, op het Wetenschapspark aan de Galileilaan in Niel. “We zijn ervan overtuigd dat dit de meest geschikte locatie is”, luidt het.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Yente (17) kreeg vandaag al eerste Vlaamse tiener zijn coronavaccin Qmusic

  Yente (17) kreeg vandaag al eerste Vlaamse tiener zijn coronavac­cin