De schermutseling zou onder meer aan de achterzijde van de winkel hebben plaatsgevonden, waar de ingang is.
Volledig scherm
PREMIUM
De schermutseling zou onder meer aan de achterzijde van de winkel hebben plaatsgevonden, waar de ingang is. © Google Maps

Jongeren slaan zaakvoerster Carrefour in elkaar na opmerking: “Zelfs toen ik op de grond lag, schopten ze nog tegen mijn hoofd”

NielEnkele leerlingen van het technisch atheneum Den Biezerd in Niel hebben donderdagmiddag de zaakvoerster van de lokale Carrefour Market in de Antwerpsestraat zwaar toegetakeld. Ook haar zoon en echtgenoot deelden in de klappen. De schermutseling zou ontstaan zijn nadat de uitbaatster de jongeren gevraagd had hun rugzakken te laten nakijken. “Ze proberen soms dingen weg te moffelen en zeggen zelfs ronduit tegen het personeel dat ze dingen hebben gepikt.”

 1. Boom, Niel, Aartselaar en Hemiksem bundelen handelaars die gratis kraantjeswater schenken: “Zeker nuttig op warme dagen”
  Boom/Niel/Hemiksem/Aartselaar

  Boom, Niel, Aartselaar en Hemiksem bundelen handelaars die gratis kraantjes­wa­ter schenken: “Zeker nuttig op warme dagen”

  Op de gloednieuwe website www.gratiswater.be kan je voortaan vinden bij welke handelaars in Aartselaar, Boom, Hemiksem en Niel je één glas gratis kraantjeswater kan krijgen. Het gaat om een initiatief van de sociale onderneming Vlotter en dat vooral gericht is op ouderen en zwakkeren die in beweging zijn. “Het is hartverwarmend om te zien hoeveel handelaars al mee op de kar zijn gesproken.”
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.