De voorbereidingen voor de vaccinaties tegen het coronavirus worden getroffen.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorbereidingen voor de vaccinaties tegen het coronavirus worden getroffen. © Photo News

Eerstelijnszone RupeLaar op zoek naar locatie voor vaccinatiecentrum: “Eerder in Wetenschapspark dan in De Schorre”

Rupelstreek/AartselaarNu minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) op 120 vaccinatiecentra in heel Vlaanderen mikt, treffen onze steden en gemeenten volop voorbereidingen. In de Rupelstreek is het vooralsnog niet duidelijk waar zo’n centrum zal komen, al is het wel al duidelijk dat het recreatiedomein De Schorre in Boom geen optie is.

 1. Jim (2) is kleinste politiehond van het land: “Sommigen schreven hem bij voorbaat al af, maar hij heeft ons allemaal verbaasd”
  PREMIUM
  Rupelstreek

  Jim (2) is kleinste politie­hond van het land: “Sommigen schreven hem bij voorbaat al af, maar hij heeft ons allemaal verbaasd”

  De Politiezone Rupel beschikt over de kleinste drugs- en cashhond van het land. Jim, een parson russell-terriër van 2,5 jaar, heeft dinsdag zijn opleiding officieel voltooid en zal worden ingeschakeld bij evenementen, geplande acties en doorzoekingen. Baasje Bieke Schutijser, eerste inspecteur-hondengeleider bij de politie, is bijzonder trots. “Maar het heeft wel bloed, zweet en tranen gekost.”
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"