Van links naar rechts: Tom De Vries (Open Vld), burgemeester van Niel, gedeputeerde Ludwig Caluwé, Danny Van Himste van het VIL en Johan Guldix, medewerker van minister Philippe Muyters (N-VA), leggen de symbolische eerste steen.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Tom De Vries (Open Vld), burgemeester van Niel, gedeputeerde Ludwig Caluwé, Danny Van Himste van het VIL en Johan Guldix, medewerker van minister Philippe Muyters (N-VA), leggen de symbolische eerste steen. © Klaas De Scheirder

Eerste steen gelegd van demonstratiecentrum Log!Ville: “Dit wordt hét paradepaardje voor de logistiek in Vlaanderen”

Op het Wetenschapspark in de Galileilaan in Niel is vanmorgen de symbolische eerste steen gelegd van het demonstratiecentrum Log!Ville. Dat moet uitgroeien tot hét paradepaardje van de logistieke sector in Vlaanderen. Het gebouw zal zijn deuren openen in september 2020.

0 reacties

 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Van Bjornies tot Het Boerenijsje: ontdek hier 6 salons met topijs in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Bjornies tot Het Boerenijs­je: ontdek hier 6 salons met topijs in de regio Antwerpen

  De hittegolf is in het land en dus snakt iedereen naar wat verkoeling. En wat is er beter dan een overheerlijk ijsje aan het einde van een zwoele zomerse dag? Zoek jij nog een ijssalon in de buurt? Wij lijsten voor jou alvast zes toppers op in de regio Antwerpen, waar je terechtkan voor een potje of een hoorntje. Van Bjornies in Kontich tot Het Boerenijsje in Loenhout. Hier smul je van de lekkerste ijsjes.