Van links naar rechts: Danny Buelens, Kim Linthout en Jan Van de Velde van Volley Niel, samen met Johnny Vervliet, die zijn terreinen ter beschikking stelt voor Summer Beach.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Danny Buelens, Kim Linthout en Jan Van de Velde van Volley Niel, samen met Johnny Vervliet, die zijn terreinen ter beschikking stelt voor Summer Beach. © Klaas De Scheirder

Dan tóch strandvolleybal deze zomer: Volley Niel organiseert eerste editie van Summer Beach

NielNiel Plage mag dan wel voor het tweede jaar op rij niet doorgaan, dat betekent niet dat er deze zomer geen beachvolleybal kan worden gespeeld. Volley Niel organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 augustus de allereerste editie van Summer Beach aan de stoeterij van Vervliet in de Matenstraat. Op dit moment zijn er al een 60-tal ploegen ingeschreven.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Mogelijke doorbraak in bouwdossier Chiro overschaduwd door politiek gekrakeel: “Laat de sereniteit terugkeren”
  PREMIUM
  Schelle

  Mogelijke doorbraak in bouwdos­sier Chiro overscha­duwd door politiek gekrakeel: “Laat de sereniteit terugkeren”

  Een mogelijke doorbraak in het dossier van de nieuwe Chirolokalen aan de Tuinlei zet de verhoudingen in de Schelse politiek op scherp. Er circuleert een foutief, zogezegd van CD&V afkomstig pamflet over een geweigerde vergunning, terwijl oppositiepartij N-VA met de vinger wijst naar burgemeester Rob Mennes (CD&V). Bij de vzw Chiro Schelle hoopt men dat de sereniteit spoedig kan terugkeren.
 1. Ongerustheid over impact van nieuwe woonprojecten in Kapellestraat: “Waterhuishouding staat nu al onder druk”
  Aartselaar

  Ongerust­heid over impact van nieuwe woonprojec­ten in Kapelle­straat: “Waterhuis­hou­ding staat nu al onder druk”

  Een aantal inwoners van de Kapellestraat in Aartselaar maakt zich zorgen over de komst van nieuwe appartementsgebouwen in hun straat. Zij vrezen vooral dat de komst van de nieuwe woonprojecten een negatief effect zal hebben op de waterhuishouding. “Elk project dat er wordt gerealiseerd, heeft groen licht gekregen van Pidpa”, zegt schepen van Openbare Werken Bart Lambrecht (N-VA).