Van links naar rechts: Kathleen Van Mechelen, directeur van De Parel,  schepen van Onderwijs Eddy Soetewey (N-VA) en Conny Romswinkel, algemeen directeur van de scholengroep Rivierenland ontdekken de nieuwe turnzaal.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Kathleen Van Mechelen, directeur van De Parel, schepen van Onderwijs Eddy Soetewey (N-VA) en Conny Romswinkel, algemeen directeur van de scholengroep Rivierenland ontdekken de nieuwe turnzaal. © RV

Bouw van nieuwe kleuterschool De Parel in één jaar tijd voltooid: eerste klasjes al verhuisd

De nieuwbouw van basisschool De Parel aan de Ridder Berthoutlaan is grotendeels klaar. De tweede en derde kleuterklas zijn al naar hun nieuwe klasjes verhuisd, de anders kleuters verhuizen na dit schooljaar. Intussen is de aannemer gestart aan de renovatie van het schoolgebouw van de lagere school in de Schuttershofstraat.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).