Van links naar rechts: Kathleen Van Mechelen, directeur van De Parel, schepen van Onderwijs Eddy Soetewey (N-VA) en Conny Romswinkel, algemeen directeur van de scholengroep Rivierenland ontdekken de nieuwe turnzaal.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Kathleen Van Mechelen, directeur van De Parel, schepen van Onderwijs Eddy Soetewey (N-VA) en Conny Romswinkel, algemeen directeur van de scholengroep Rivierenland ontdekken de nieuwe turnzaal. © RV

Bouw van nieuwe kleuterschool De Parel in één jaar tijd voltooid: eerste klasjes al verhuisd

De nieuwbouw van basisschool De Parel aan de Ridder Berthoutlaan is grotendeels klaar. De tweede en derde kleuterklas zijn al naar hun nieuwe klasjes verhuisd, de anders kleuters verhuizen na dit schooljaar. Intussen is de aannemer gestart aan de renovatie van het schoolgebouw van de lagere school in de Schuttershofstraat.

 1. Hinderlijke reclamebanners wekken wrevel op van weggebruikers: “Nauwelijks zicht op aankomende fietsers”
  PREMIUM
  Aartselaar

  Hinderlij­ke reclameban­ners wekken wrevel op van weggebrui­kers: “Nauwelijks zicht op aankomende fietsers”

  Op het kruispunt van de Lindenboslaan en de Boomsesteenweg (N177) is er al geruime tijd een probleem van beperkte zichtbaarheid. Oorzaak zijn de reclamedoeken die de eigenaar van het hoekpand tegen zijn afsluiting heeft gehangen en die het zicht van de chauffeurs uit de Lindenboslaan op het aankomende fietsverkeer belemmeren. “De doeken in de Lindenboslaan zijn juridisch correct geplaatst”, reageert schepen van Mobiliteit Bart Lambrecht (N-VA). “Daar kunnen we dus niets aan doen. Maar mogelijk is er wel een probleem met de doeken op de N177.”
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"