1. Martínez: “Vooral blij dat Hazard, Witsel en De Bruyne weer meespelen, Vermaelen is een voorbeeld”
  Play
  Rode Duivels

  Martínez: “Vooral blij dat Hazard, Witsel en De Bruyne weer meespelen, Vermaelen is een voorbeeld”

  Bondscoach Roberto Martínez reageert opgelucht na de wedstrijd tegen Finland. Niet enkel omdat de Rode Duivels wonnen, maar vooral omdat de blessureperikelen achter de rug lijken: “Als je me voor het toernooi vroeg wat mijn doel was, dan wou ik enerzijds negen op negen pakken en anderzijds alle geblesseerde spelers weer speelklaar krijgen. Ik ben zeer tevreden om Eden (Hazard), Axel (Witsel) en Kevin (De Bruyne) 90 minuten te zien spelen.” Bekijk hierboven zijn volledige reactie.
 2. Amir en HLN gaan op zoek naar de leukste kinderwensen. Schrijf je in!

  Amir en HLN gaan op zoek naar de leukste kinderwen­sen. Schrijf je in!

  Het voorbije jaar was geen pretje. Niet kunnen doen wat je wilt, is voor iedereen moeilijk, maar zeker als kind was de beperkte vrijheid een streep door de rekening. Daarom wil HLN deze zomer iets bijzonders doen. Samen met Amir Motaffaf - bekend van 4eVeR op Ketnet - gaan we op zoek naar de coolste kinderwensen. Wil je - of ken je iemand die wil - meezingen in het Chinees met K3, voetballen met de koning of een dag op de bodem van de zee zoeken naar een gezonken schip? Schrijf je dan in! De origineelste, leukste en ontroerendste wensen gaan we in juli en augustus laten uitkomen. Het resultaat zie je in september op HLN.
 1. Biden ontmoet Poetin vanmiddag: “Trump was wispelturig, maar Biden en Poetin zitten echt onder het vriespunt”
  Play

  Biden ontmoet Poetin vanmiddag: “Trump was wispeltu­rig, maar Biden en Poetin zitten echt onder het vriespunt”

  Vanmiddag heeft de Amerikaanse president Joe Biden een gesprek met zijn Russische collega Vladimir Poetin. Het wordt wellicht het spannendste moment van Bidens trip door Europa. “Er staan een hele reeks thema’s op de agenda, waardoor de ontmoeting makkelijk vier tot vijf uur zal duren”, zegt VTM NIEUWS-journaliste Carolien van Nunen vanuit Genève, waar de ontmoeting plaatsvindt.
 1. Man verliest been tijdens raften, duikers vinden zijn prothese terug
  Play

  Man verliest been tijdens raften, duikers vinden de beenprothe­se terug

  Ondanks zijn beperking is John Hovis een sportieve man en bedwingt hij al eens een wilde rivier tijdens het raften. Zijn laatste tocht verloopt echter niet zoals hij had verwacht en hij verliest zijn beenprothese. Duikers Matt Spruitenburg en Karl Bly vinden het been van John terug en zorgen voor een emotioneel weerzien. “Een beenprothese is eigenlijk waardeloos voor iedereen maar zo waardevol voor de eigenaar.”
 1. Hilariteit bij ontmoeting tussen Mathilde en 101-jarige fan: “Mag ik de foto houden? Nee”
  Play

  Hilariteit bij ontmoeting tussen Mathilde en 101-jarige fan: “Mag ik de foto houden? Nee”

  Koningin Mathilde bracht een bezoekje aan Kortrijk en raakte daarbij in gesprek met de 101-jarige Fernande Debels. Fernande woont in een woonzorgcentrum in de buurt en is grote fan van het koningshuis. Voor de speciale ontmoeting had ze een foto meegenomen van haar zoon en koning Filip. Maar toen Mathilde vroeg of ze de foto mocht houden, was het antwoord duidelijk: nee. Dat zorgde voor grote hilariteit bij de omstaanders.