Warriors-coach Steve Kerr reageert emotioneel op schietpartij in Texas: “Ik ben alle minuten stilte beu. Genoeg!”

NBAVan een statement gesproken. Steve Kerr, coach van NBA-team Golden State Warriors, heeft vannacht emtioneel gereageerd op de dramatische schietpartij in een school in Texas. “Ik ben het beu, ik heb er genoeg van.”

7 reacties

 • Norman Kamosi

  1 maand geleden
  Bestaat dat wel een vredevolle wereld?,ik kan dat best begrijpen dat die man al dat geweld beu is, ik eigenlijk ook,tegenwoordig hoor je niks anders dan slecht nieuws, hoge pieten denken dat zij zich van alles kunnen permitteren omdat zij rijk zijn,de rest kan hun weinig schelen.
 • Jan Horemans

  1 maand geleden
  Fantastische reactie van de man!!!
 • Luc Block

  1 maand geleden
  Wat een grote meneer bij de bulls. Maar is nu in mijn ogen nog een groter mens geworden, met het hart op de juiste plaats Proficiat Steven Kerr
 • Marc Spriet

  1 maand geleden
  Fantastische reactie van Steve Kerr, geweldige coach, geweld mens. Geen speld tussen krijgen in zijn discours. Die 50 congresmannen die geen regulering toelaten in wapenverkoop moeten nu maar eens kleur bekennen zodat het Amerikaans publiek hun kunnen beoordelen in het kieshokje.
 • Eddy Vermeulen

  1 maand geleden
  En net als Obama destijds zal President Biden niets aan de omstreden wapenwet kunnen doen omwille de felle tegenstand van de Republikeinen.