Warriors-coach Steve Kerr reageert emotioneel op schietpartij in Texas: “Ik ben alle minuten stilte beu. Genoeg!”

NBAVan een statement gesproken. Steve Kerr, coach van NBA-team Golden State Warriors, heeft vannacht emtioneel gereageerd op de dramatische schietpartij in een school in Texas. “Ik ben het beu, ik heb er genoeg van.”

7 reacties

 • Norman Kamosi

  3 maanden geleden
  Bestaat dat wel een vredevolle wereld?,ik kan dat best begrijpen dat die man al dat geweld beu is, ik eigenlijk ook,tegenwoordig hoor je niks anders dan slecht nieuws, hoge pieten denken dat zij zich van alles kunnen permitteren omdat zij rijk zijn,de rest kan hun weinig schelen.
 • Jan Horemans

  3 maanden geleden
  Fantastische reactie van de man!!!
 • Luc Block

  3 maanden geleden
  Wat een grote meneer bij de bulls. Maar is nu in mijn ogen nog een groter mens geworden, met het hart op de juiste plaats Proficiat Steven Kerr
 • Marc Spriet

  3 maanden geleden
  Fantastische reactie van Steve Kerr, geweldige coach, geweld mens. Geen speld tussen krijgen in zijn discours. Die 50 congresmannen die geen regulering toelaten in wapenverkoop moeten nu maar eens kleur bekennen zodat het Amerikaans publiek hun kunnen beoordelen in het kieshokje.
 • Eddy Vermeulen

  3 maanden geleden
  En net als Obama destijds zal President Biden niets aan de omstreden wapenwet kunnen doen omwille de felle tegenstand van de Republikeinen.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.