Stephen Curry van Golden State Warriors.
Volledig scherm
Stephen Curry van Golden State Warriors. © AFP

Tiende seizoenszege voor Golden State Warriors, Milwaukee Bucks winnen twee keer op rij

NBAGolden State Warriors heeft zijn tiende zege van het seizoen geboekt in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie NBA. In het eigen Chase Center haalden ze het met 123-110 van Minnesota Timberwolves.

0 reacties

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Van gemiste play-offs tot de top van het oosten: hoe de Chicago Bulls zich in één zomer helemaal heruitvonden
  NBA

  Van gemiste play-offs tot de top van het oosten: hoe de Chicago Bulls zich in één zomer helemaal heruitvon­den

  31 overwinningen en 41 nederlagen vorig seizoen. Het was het zware verdict van opnieuw een pover jaar voor de Chicago Bulls. Voor de vierde keer op rij geen play-offs. De tijden van Michael Jordan, Scottie Pippen en hun zes titels leken lang vervlogen. Tot deze zomer dan toch. De Bulls hadden een plan en dat plan werpt — sneller dan verwacht — zijn vruchten af. Zo trekt Chicago sinds Nieuwjaar de kop van een zeer competitieve Eastern Conference. Van niets naar iets. Hoe één goede transferzomer de Bulls naar de top van het oosten bombardeerde.