Chris Paul met de trofee van de Western Conference
Volledig scherm
Chris Paul met de trofee van de Western Conference © AP

Phoenix Suns voor het eerst sinds 1993 in NBA-finale, Milwaukee Bucks of Atlanta Hawks tegenstander?

NBADe Phoenix Suns hebben zich woensdagavond ten koste van de Los Angeles Clippers als eerste team gekwalificeerd voor de finale van de Noord-Amerikaanse basketcompetitie NBA. De ploeg uit Arizona won met 103-130 in het Staples Center, de thuishaven van de Clippers, en kwam zo op een onoverkomelijke 4-2 voorsprong in de finale van de Western Conference.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.