Volledig scherm
© AP

Phoenix smeert Philadelphia eerste nederlaag aan, Warriors kunnen nog eens winnen, John Collins (Atlanta) geschorst

NBAPhiladelphia heeft zijn eerste nederlaag in het nieuwe NBA-seizoen geleden. De 76ers gingen met 114-109 onderuit in Phoenix en speelden zo als laatste ploeg hun ongeslagen status kwijt.

 1. LA Lakers beginnen komende nacht aan NBA Finals tegen Miami Heat: “James was en is overal the King, zijn ploegmaats spelen om hem te dienen”
  PREMIUM
  NBA

  LA Lakers beginnen komende nacht aan NBA Finals tegen Miami Heat: “James was en is overal the King, zijn ploegmaats spelen om hem te dienen”

  All eyes on LeBron James. Hij is de speler op wie de LA Lakers rekenen om hen tien jaar na Kobe Bryant een nieuwe NBA-titel te schenken, net zoals hij dat al in Cleveland en Miami deed. Ex-basketbalspeler Tomas Van Den Spiegel, die nog altijd Michael ­Jordan in zijn hart draagt, doet zijn petje af: “Wat James op zijn 35ste nog allemaal presteert, daar zijn geen woorden voor.»
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"
  Play

  Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"

 2. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag