Celtic-ster Jayson Tatum raakte besmet met het coronavirus, Washington-guard Bradley Beal ontbrak een dag later bij de Wizards.
Volledig scherm
Celtic-ster Jayson Tatum raakte besmet met het coronavirus, Washington-guard Bradley Beal ontbrak een dag later bij de Wizards. © USA TODAY Sports

‘NBA is niet van plan om seizoen te onderbreken’: steeds meer spelers besmet of preventief in quarantaine, opnieuw match uitgesteld

NBAOok voor de NBA is er geen ontkomen aan: steeds meer spelers raken besmet door het coronavirus of moeten preventief in quarantaine. Dat heeft als resultaat dat trainers over steeds minder spelers kunnen beschikken. Zondag leidde dat tot uitstel van de match Miami Heat-Boston Celtics, omdat de Heat slechts zeven spelers kon opstellen. Toch denkt de NBA er niet aan om een pauze in te lassen, zo vertelde woordvoerder Mike Bass.

 1. Lakers boeken vierde zege op rij, LeBron uit achteraf ongenoegen omdat agent die Jacob Blake neerschoot niet wordt vervolgd: “We moeten sterk blijven”
  NBA

  Lakers boeken vierde zege op rij, LeBron uit achteraf ongenoegen omdat agent die Jacob Blake neerschoot niet wordt vervolgd: “We moeten sterk blijven”

  De Los Angeles Lakers hebben hun vierde overwinning op rij behaald. De titelverdediger versloeg Memphis met 92-94 en nestelt zich daarmee aan kop in de Western Conference. In het laatste kwart scoorde LeBron James 10 van zijn 26 punten, maar achteraf uitte hij vooral zijn ongenoegen over de niet-vervolging van de agent die vorige zomer Jacob Blake meermaals in de rug schoot.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari