Nikola Jokic (links) houdt Bam Adebayo (rechts) af.
Volledig scherm
Nikola Jokic (links) houdt Bam Adebayo (rechts) af. © AP

MVP Nikola Jokic leidt Denver naar winst in Miami, LA Clippers lijden verrassende thuisnederlaag

NBADe Denver Nuggets konden maandagavond in de NBA rekenen op een sterke Nikola Jokic in de verplaatsing naar Miami. De 26-jarige Serviër, de MVP van het afgelopen (reguliere) seizoen, was goed voor 24 punten, 15 rebounds en 7 assists. Hij had daarmee een ruim aandeel in de 111-120-zege van zijn team bij de Heat.

0 reacties

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.