AFP
Volledig scherm
© AFP

Megatransfer in de NBA: LA Lakers trekt Russell Westbrook aan

NBANog voor de start van de draft gisterennacht werd in de NBA de eerste megatransfer gerealiseerd. Na een tegenvallend seizoen, waarin Los Angeles Lakers al in de eerste ronde van de play-offs werd uitgeschakeld, trok de 17-voudige NBA-kampioen superster Russell Westbrook (31) aan in ruil voor Kyle Kuzma, Kentavious Caldwell-Pope en Montrezl Harrell die naar Washington Wizards verhuizen. In de deal werden er nog enkele draftpicks betrokken.

0 reacties

  1. Superduo Curry-Thompson helpt Golden State aan plek in conferencefinale, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"
    NBA

    Superduo Cur­ry-Thomp­son helpt Golden State aan plek in conference­fi­na­le, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"

    De Golden State Warriors hebben zich vrijdagavond verzekerd van een plaats in de finale van de Western Conference. Ze versloegen de Memphis Grizzlies met 110-96 en kwamen zo op een beslissende 4-2 voorsprong. De Milwaukee Bucks, die hun titel verdedigen in de NBA, verloren thuis van de Boston Celtics en zullen de klus in de zevende en laatste onderlinge ontmoeting moeten klaren.