AFP
Volledig scherm
© AFP

Meesseman en Allemand al meteen onder druk in WNBA-play-offs na thuisnederlaag tegen New York

NBAChicago Sky is met een nederlaag aan de WNBA-play-offs begonnen. Het team van Emma Meesseman en Julie Allemand verloor met 91-98 van New York Liberty. Sky is nu verplicht de tweede wedstrijd te winnen.

0 reacties

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. PORTRET. “Te klein” en “extreem beperkt”, maar tegelijk een fenomeen: het verhaal van Finals MVP Stephen Curry
  Play
  PREMIUM
  NBA
  2

  PORTRET. “Te klein” en “extreem beperkt”, maar tegelijk een fenomeen: het verhaal van Finals MVP Stephen Curry

  Stephen Curry (34) won vannacht zijn vierde titel met de Golden State Warriors. De Amerikaan is al jaren het uithangbord van het team uit Californië. De weg naar de NBA verliep stroef, Curry kreeg het niet in de schoot geworpen. Vooral zijn lengte zorgde voor vraagtekens. Moederlief gaf hem de raad niet op te geven: “Die basketbaldroom, het zal zijn wat het zal zijn. Maar enkel jij kan jouw eigen verhaal schrijven.”