Luca Doncic van de Dallas Mavericks.
Volledig scherm
Luca Doncic van de Dallas Mavericks. © AFP

Mavericks winnen ‘game 7’ onder leiding van beresterke Doncic en bereiken Western Conference Finals, Boston ontmoet Miami in het oosten

NBADe Dallas Mavericks hebben zich in de play-offs van de NBA op overtuigende wijze geplaatst voor de finale van de Western Conference. De Mavericks wonnen in Phoenix het beslissende zevende duel tegen Phoenix Suns, de verliezend finalist van vorig jaar, met 123-90.

0 reacties

  1. Superduo Curry-Thompson helpt Golden State aan plek in conferencefinale, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"
    NBA

    Superduo Cur­ry-Thomp­son helpt Golden State aan plek in conference­fi­na­le, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"

    De Golden State Warriors hebben zich vrijdagavond verzekerd van een plaats in de finale van de Western Conference. Ze versloegen de Memphis Grizzlies met 110-96 en kwamen zo op een beslissende 4-2 voorsprong. De Milwaukee Bucks, die hun titel verdedigen in de NBA, verloren thuis van de Boston Celtics en zullen de klus in de zevende en laatste onderlinge ontmoeting moeten klaren.