Russell Westbrook verlaat de LA Lakers.
Volledig scherm
Russell Westbrook verlaat de LA Lakers. © AP

Gisteren nog assist op recordpunt LeBron James, vandaag is man van 47 miljoen Russell Westbrook weg bij LA Lakers, ook Durant verhuist

NBARussell Westbrook (34) verlaat LA Lakers. De point guard wordt betrokken in een ruildeal met Utah Jazz en Minnesota Timberwolves. Westbrook trekt met onmiddellijke ingang naar Utah, D’Angelo Russell van Minnesota naar LA. Opvallend: gisteren was Westbrook nog de man van de assist op het recordpunt van LeBron James.

2 reacties

 • van Dessel Wim

  1 maand geleden
  Het is toch gewoon één groot circus, die MBA... En dan die bedragen die er in rondgaan, is er toch allemaal los over hé
 • Hervé Vanbilsen

  1 maand geleden
  Dit is duidelijk een verschil met de vroegere jaren in de NBA '80 en '90. Voor LeBron een persoonlijk Record...maar het Team draait al jaren vierkant. Dit was vroeger anders bij de Top teams met vele topspelers in 1 team. Die wel titels pakken. De Bulls, Pistons, Celtics en Lakers van toen. De competitie toen was aantrekkelijker om naar te kijken dan nu...Hardere verdediging en andere spelregels. Dan komen de grote der aarde tot leven. MJ, Pippen, Magic, Bird, Dumars, Malone, Kemp enz...🤔💪🏀🙏
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.