James Harden in actie tegen Detroit Pistons.
Volledig scherm
James Harden in actie tegen Detroit Pistons. © USA TODAY Sports

Even kortsluiting in het hoofd van ‘The Beard’: Harden laat bal met schlemielige actie uit z'n handen schieten

NBABrooklyn Nets heeft in de Eastern Conference van de NBA gewonnen van hekkensluiter Detroit Pistons met 90-96. Een behoorlijk krappe zege en dan was er ook nog een ietwat schlemielig moment voor James Harden.

0 reacties

 1. Over fenomeen Curry, revelatie Poole en bindmiddel Green: de wonderbaarlijke verrijzenis van Golden State Warriors - and the best is yet to come
  NBA

  Over fenomeen Curry, revelatie Poole en bindmiddel Green: de wonderbaar­lij­ke verrijze­nis van Golden State Warriors - and the best is yet to come

  Drieënhalf jaar geleden wonnen de Golden State Warriors hun derde titel in vier jaar tijd. Tweeënhalf jaar geleden vertrok Kevin Durant naar de Brooklyn Nets, waarna ze nog amper 15 wedstrijden wonnen. En vorig jaar viel Klay Thompson uit met een achillesblessure. De Warriors leken gedoemd tot een jarenlange ‘rebuild’, maar dat was buiten een zekere Stephen Curry gerekend. Achtergrond bij de blitzstart van GSW in de NBA.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.