De supersterren in de NBA-finals: Devin Booker en Chris Paul van de Suns, en de geblesseerd uitgevallen Giannis Antetokounmpo van de Bucks.
Volledig scherm
De supersterren in de NBA-finals: Devin Booker en Chris Paul van de Suns, en de geblesseerd uitgevallen Giannis Antetokounmpo van de Bucks. © AP/EPA

Door blessures geteisterde play-offs bereiken hun hoogtepunt: Phoenix Suns en Milwaukee Bucks starten vannacht hun strijd om de NBA-titel

NBAEindelijk. De NBA-finalisten zijn bekend. Na 72 matchen in het reguliere seizoen en zo’n zestien in de play-offs mag de beste uit het Oosten het opnemen tegen de beste uit het Westen: de Milwaukee Bucks vs de Phoenix Suns. Best of 7. Eerste tot vier overwinningen. Voor de Suns kan het hun eerste titel worden, voor de Bucks dateert hun laatste titel van 50 jaar geleden. Één ding is zeker: geschiedenis zal geschreven worden. En de eerste pennentrek daarvan wordt deze nacht gezet.

1 reactie

  • Marc Janssens

    2 maanden geleden
    NBA, NFL, NHL, MLB... de big 4 sports in USA zijn zoveel aantrekkelijker dan onze sjotbal waar spelers dramatisch kermend en stervend op de grasmat duiken als o wee een haartje wordt aangeraakt. Voetballers hebben nul respect in Amerika en terecht.