Giannis Antetokounmpo en Kyrie Irving.
Volledig scherm
Giannis Antetokounmpo en Kyrie Irving. © AP

Diamanten NBA-jubileum start morgennacht, maar het schittert nog niet: van geweigerde vaccins tot opstandige speler en nieuwe ‘big threes’

NBAMorgennacht is het weer zover: de start van een nieuw NBA-seizoen. Nummer 75. Een diamanten jubileum. Michael Jordan — wie anders? — won in 1997 de gouden 50ste editie, de LA Lakers de zilveren 25 jaar eerder. Een voorbode voor LeBron James, Anthony Davis en Russell Westbrook? Daarvoor moeten ze alleszins langs de Milwaukee Bucks, die nummer 74 wonnen, en met hun Finals MVP, Giannis Antetokounmpo, op zoek gaan naar een verlenging van die titel. Zij worden in het oosten opgewacht door de Brooklyn Nets, zónder Kyrie Irving, en de Philadelphia 76ers, met dan toch Ben Simmons.

0 reacties

  1. “Ik was een attribuut”: ex-ploegmaat is woest om Michael Jordans zelfverheerlijking in ‘The Last Dance’
    NBA
    7

    “Ik was een attribuut”: ex-ploeg­maat is woest om Michael Jordans zelfver­heer­lij­king in ‘The Last Dance’

    “Neerbuigender kon niet, zelfs had hij het geprobeerd.” Loeiharde kritiek aan het adres van Michael Jordan. Getekend: Scottie Pippen. Het Chicago Bulls-icoon, dat aan de zijde van Jordan zes NBA-titels won, is niet te spreken over de manier waarop hij en zijn ex-ploegmaats in de immens populaire docuserie ‘The Last Dance’ worden afgebeeld. “Ik was maar een attribuut.”