Volledig scherm
© AP

Denver Nuggets maken het opnieuw spannend met zege tegen LA Lakers

NBADe Denver Nuggets hebben in de derde wedstrijd van de finale van de Western Conference in de NBA hun achterstand ten opzichte van de LA Lakers verkleind. De Nuggets wonnen met 114-106 (rust: 63-53) en komen in de tussenstand zo terug tot 2-1. Jamal Murray was de uitblinker van de avond bij de thuisploeg met 28 punten, 12 assists en 8 rebounds.

0 reacties

 1. NBA-spelers krijgen boek van 134 pagina's om corona tegen te gaan
  NBA

  NBA-spe­lers krijgen boek van 134 pagina's om corona tegen te gaan

  Slechts 71 dagen nadat Los Angeles Lakers in een coronavrije bubbel de titel veroverde in de NBA, gaat de Amerikaanse basketbalcompetitie dinsdag van start met uit- en thuiswedstrijden, met fans bij sommige duels en vooral veel onzekerheden. Het zal meer dan lijken op een normale competitie dan het afgelopen seizoen, dat achter gesloten deuren in Disney World werd gespeeld. Al is ‘normaal’ natuurlijk relatief...
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"