AFP
Volledig scherm
© AFP

Bucks hebben Giannis niet nodig tegen Hawks en plaatsen zich voor NBA-finale

NBADe twee finalisten van dit NBA-seizoen zijn bekend. De Milwaukee Bucks klopten de Atlanta Hawks in game 6 in de Eastern Conference Finale, en mogen zo voor de eindzege strijden tegen de Phoenix Suns. Bij de Bucks ontbrak sterspeler Giannis Antetokounmpo nog steeds door een knieblessure.

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Plots is het weer spannend: Milwaukee Bucks maken er 2-2 van in NBA-Finals, Antetokounmpo pakt uit met block voor de geschiedenis
  Play
  NBA
  2

  Plots is het weer spannend: Milwaukee Bucks maken er 2-2 van in NBA-Fi­nals, Antetokoun­mpo pakt uit met block voor de geschiede­nis

  Het lijkt wel alsof in de finalewedstijden van de NBA telkens de thuisploeg wint. Voor de vierde keer al. De Suns wonnen twee keer in Phoenix, de Bucks twee keer in Milwaukee. Deze keer was het een überbelangrijke block van Giannis Antetokounmpo en de 40 punten van Khris Middleton die de wedstrijd beslisten: 109-103. En vooral twee tegen twee.