Het ongeval gebeurde op de Grenadiersbrug.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de Grenadiersbrug. © SDD

Vrouw die wielertoeristen in Nazareth doodreed had niet gedronken

EkeBij een zwaar ongeval in de Grenadierslaan in het Oost-Vlaamse Eke (Nazareth) zijn zondagochtend omstreeks 9.20 uur twee doden gevallen. Een personenwagen sloeg vanop de N60 de Grenadierslaan in en reed daar twee fietsers aan. Voor de twee wielertoeristen van 68 en 59 jaar uit Merelbeke kwam alle hulp te laat. De vrouwelijke bestuurder van de wagen had niet gedronken, meldt het parket van Oost-Vlaanderen.

  1. Gentenaars Dimitri en Anouska voor tweede keer met volle bestelwagen naar Verviers: “Alle hulpgoederen worden daar opgeslagen in loods van kennis”
    Gent / Wondelgem

    Gentenaars Dimitri en Anouska voor tweede keer met volle bestelwa­gen naar Verviers: “Alle hulpgoede­ren worden daar opgeslagen in loods van kennis”

    Overal in Gent worden acties op poten gezet om spullen in te zamelen voor onze Franstalige landgenoten in de overstroomde gebieden. Sommige gezinnen zijn werkelijk alles kwijt, en dat raakt duidelijk een gevoelige snaar. Dimitri rijdt zondag voor de tweede keer naar Verviers. “Normaal haal ik huizen leeg, nu vul ik ze op.”