Schepen van Mobiliteit Ivan Schaubroeck en burgemeester Danny Claeys.
Volledig scherm
PREMIUM
Schepen van Mobiliteit Ivan Schaubroeck en burgemeester Danny Claeys. © Anthony Statius

VELOVEILIG. Meer dan zes op de tien inwoners van Nazareth voelt zich veilig op de fiets

Uit de campagne VeloVeilig Vlaanderen blijkt dat 64% van de inwoners van Nazareth vindt dat de buurt veilig is om te fietsen. Hiermee haalt de buurgemeente van Gent de beste score van de provincie Oost-Vlaanderen. Burgemeester Danny Claeys (CD&V) is tevreden, maar zegt dat er nog veel werk aan de winkel is.

  1. VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Wakeboarden (ook voor ‘dummies’) in Destelbergen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”
    PREMIUM
    Gent / Destelbergen

    VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. Wakeboar­den (ook voor ‘dummies’) in Destelber­gen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”

    Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ‘s ochtends wakker loeien? Geen nood. Ook in Vlaanderen kun je heerlijk met vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: wakeboarden aan een kabel op het Damslootmeer naast de E17 in Destelbergen, bij Wakepark Gent.