De leden van de KSA werden ondertussen al gevaccineerd.
Volledig scherm
De leden van de KSA werden ondertussen al gevaccineerd. © rv

Vaccinatiecentrum nodigt jongeren uit voor eerste prik

Nazareth/De Pinte/Sint-Martens-LatemHet vaccinatiecentrum van Nazareth roept alle 15-jarigen uit Sint-Martens-Latem, De Pinte en Nazareth op om maandag hun eerste vaccin te laten zetten. Men verwacht 320 15-jarigen, maar de uitnodigingsbrieven zijn nog niet toegekomen en dus zijn er nog maar weinig bevestigingen.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Katie Derboven is fair play-ouder bij VC Nazareth-Eke: “Bij het jeugdvoetbal valt slecht gedrag langs de zijlijn nog mee”
  Nazareth/Eke

  Katie Derboven is fair play-ou­der bij VC Nazareth-Eke: “Bij het jeugdvoet­bal valt slecht gedrag langs de zijlijn nog mee”

  Net zoals heel wat Vlaamse voetbalclubs schakelt VC Nazareth-Eke fair play-ouders in om de sportiviteit te bewaken tijdens de wedstrijden van de U15. Katie Derboven, fervent supporter van haar zoon Julot, maar ook van AA Gent, draagt de sjaal met trots. “Ik ben mondig en assertief genoeg om mensen aan te spreken op hun slecht gedrag”, zegt Katie.