Pieter Denys, CEO van Xwift.
Volledig scherm
Pieter Denys, CEO van Xwift. © Foto Anthony Statius

Transportbedrijf Xwift schakelt nog een versnelling hoger in zoektocht naar goede chauffeurs: na gratis bedrijfswagens, nu ook tekenpremie van 5.000 euro

Het transportbedrijf Xwift uit Nazareth belooft een tekenpremie van 5.000 euro aan nieuwe chauffeurs. Vorig jaar lanceerde CEO Pieter Denys nog een bonussysteem waarbij werknemers na twee jaar kans maken op een bedrijfswagen. “Vorig jaar hadden we bijna 3.000 sollicitanten, maar toch blijft het moeilijk om goede vrachtwagenchauffeurs te vinden”, zegt Pieter.

0 reacties

 1. Burgemeester Mathias De Clercq klaar voor de grote terras-heropening: “Dit zal bijzonder veel deugd doen na deze moeilijke periode”
  Gent

  Burgemees­ter Mathias De Clercq klaar voor de grote ter­ras-heropening: “Dit zal bijzonder veel deugd doen na deze moeilijke periode”

  Zaterdag 8 mei is het zover: eindelijk weer op café, al is het dan enkel op terras. Dat zou - na een dik half jaar zonder horeca - wel eens een wild feest kunnen worden, al spelen de weersvoorspellingen in het voordeel van de rust. Met regenweer in het vooruitzicht zal er sowieso minder volk naar het centrum afzakken, dan bij ‘terrasjesweer’. Toch is de stad voorbereid, en klaar, zegt de burgemeester.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”