Enkele medewerkers van Makro Eke slaan alarm bij FAVV.
Volledig scherm
Enkele medewerkers van Makro Eke slaan alarm bij FAVV. © Anthony Statius/rv

Medewerkers Makro Eke slaan alarm bij Voedselveiligheid: “Vis wordt niet op de juiste manier bewaard”

EkeVolgens enkele medewerkers van de Makro-winkel in Eke wordt de vis er niet onder de juiste omstandigheden bewaard. Vakbondsafgevaardigde Katrien Degryse deed in naam van de werknemers een melding bij het Agentschap Voedselveiligheid FAVV. “We vrezen dat de voedselveiligheid in het gedrang komt. Deze situatie moet grondig onderzocht worden.”

 1. Vier drugdealers worden verantwoordelijk gesteld voor de dood van Angelo: tot vier jaar cel
  PREMIUM
  OUDENAARDE

  Vier drugdea­lers worden verantwoor­de­lijk gesteld voor de dood van Angelo: tot vier jaar cel

  Voor de correctionele rechter in Oudenaarde werden celstraffen tot vier jaar met uitstel uitgesproken tegen vier beklaagden. Zij werden beschuldigd van het dealen van mephedrone, een relatief nieuwe en zeer verslavende drug. Dat leidde tot de dood van Angelo V.L. Het gebeurt zelden dat leveranciers van drugs ook verantwoordelijk worden gesteld voor de dood van de gebruiker.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 4. De BurgeRmeester van Gent: Jilles D’Hulster opent binnenkort een zesde Jilles Beer & Burgers-burgerrestaurant. “En daarna kijk ik over de grenzen, want Belgisch bier doet het daar beter dan hier”
  PREMIUM
  Gent

  De BurgeRmees­ter van Gent: Jilles D’Hulster opent binnenkort een zesde Jilles Beer & Bur­gers-burgerres­tau­rant. “En daarna kijk ik over de grenzen, want Belgisch bier doet het daar beter dan hier”

  Zijn carrière startte hij als decorbouwer bij de opera van Gent, maar Gentenaar Jilles D’Hulster stapte in 2010 over naar de horeca. “Ik had overal in het buitenland ‘fast casual’ restaurants gezien, dat hadden we hier toen nog niet. Eén burgerrestaurant aan de Tentoonstellingslaan werden er intussen 5 met binnenkort zelfs een Zesde. Het verhaal van een ‘rostekop’ uit Drongen die vooral zijn buikgevoel volgt.