Boer Adrien werd alweer bestolen.
Volledig scherm
Boer Adrien werd alweer bestolen. © ANP

Drie bomen in stukken gezaagd en gestolen: boer Adrien looft 500 euro uit voor gouden tip die leidt naar dief

NazarethBoer Adrien Geirnaert is woedend. Afgelopen weekend ontdekte hij dat iemand drie omgewaaide bomen uit zijn bos in stukken zaagde en ermee aan de haal ging. “Met een tractor kwamen ze mijn eigendom opgereden om te stelen. Dat doe je toch niet?”, klinkt het.

 1. Vrijspraak of 30 maanden cel? Student (22) voor de rechter wegens verkrachting: “Heb haar achteraf nog gevraagd of alles oké is”
  PREMIUM

  Vrijspraak of 30 maanden cel? Student (22) voor de rechter wegens verkrach­ting: “Heb haar achteraf nog gevraagd of alles oké is”

  “Ik sta met de herinnering aan die dag op, en ik ga ermee slapen.” De emotionele getuigenis van een studente beroerde maandag de volledige rechtszaal. Ze sprak over hoe ze anderhalf jaar geleden verkracht werd door een student uit Limburg. Maar die beweert dan weer dat alles met toestemming gebeurde. “Ze heeft zelfs zelf het condoom bij mij proberen aandoen.” Hij riskeert een celstraf van 30 maanden, maar gaat voluit voor de vrijspraak.
  Gent
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. 100 kilometer lopen voor Kom op tegen Kanker levert ruim 1,3 miljoen euro op: “Iedereen is hier om dezelfde reden”

  100 kilometer lopen voor Kom op tegen Kanker levert ruim 1,3 miljoen euro op: “Iedereen is hier om dezelfde reden”

  1.335.000 euro: dat is het bedrag dat de vijfde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker heeft opgeleverd. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt. Meer dan 2.000 deelnemers verschenen deze ochtend aan de start in Deinze. Ook Lauren Müller, Thuis-actrice en meter van de 100km-run, loopt mee: “Alle lopers dragen dezelfde verhalen mee. Dat zorgt voor een grote verbondenheid.”
  Deinze