De brand heeft het huis aan de Steenweg zo goed al helemaal vernield en heeft ook asbestdeeltjes de lucht ingestuurd.
Volledig scherm
De brand heeft het huis aan de Steenweg zo goed al helemaal vernield en heeft ook asbestdeeltjes de lucht ingestuurd. © Foto Ronny De Coster

Bewoners van serviceflats geëvacueerd na zware brand in de buurt

NazarethPolitie en brandweer hebben in Eke 20 bewoners van serviceflats geëvacueerd. De ontruiming gebeurde nadat in de buurt vrijdagochtend een zware brand heeft gewoed.

  1. Vergunning aangevraagd voor start van werken in en rond jachthaven vanaf februari 2023: “Maximaal rekening gehouden met de bekommernissen over het behoud van bomen en groenaanleg”
    PREMIUM
    OUDENAARDE

    Vergunning aange­vraagd voor start van werken in en rond jachthaven vanaf februari 2023: “Maximaal rekening gehouden met de bekommer­nis­sen over het behoud van bomen en groenaan­leg”

    Half juli diende De Vlaamse Waterweg een nieuwe omgevingsvergunningsaanvraag in voor de heraanleg van de Trekweg Linkeroever in Oudenaarde. Het openbaar onderzoek hierover vangt aan op 12 september 2022 en loopt een maand. De werken zelf starten ten vroegste in februari 2023, afhankelijk van het verkrijgen van de vergunning.