PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Mumford & Sons voelde druk voor derde album

Mumford & Sons bracht eerder dit jaar het verrassende derde album Wilder Mind uit, waarop Marcus Mumford zijn banjo heeft verwisseld voor een elektrische gitaar. Die muzikale verandering heeft geen effect gehad op het immense succes van de Britten, want de plaat belandde wereldwijd bovenaan de hitlijsten. Wilder Mind kwam er evenwel niet zonder slag of stoot. De band was moe, vertellen bassist Ted Dwane en toetsenist Ben Lovett in een interview met FaceCulture. "Je ligt 's nachts wakker en realiseert je dat mensen een nieuw album van je verwachten."

 1. “Twistbroers Ray en Dave Davies worden buren”
  PREMIUM

  “Twist­broers Ray en Dave Davies worden buren”

  Om het minste akkefietje vertimmerden ze elkaars gezicht. Tot zelfs op het podium. Ernaast meden ze elkaar decennialang als de pest. Maar gisteren jubelden de Britse tabloids: Ray (75) en Dave Davies (72), de spil van de legendarische Britse rockband The Kinks, zouden elkaars buren in Londen worden. Dat lijkt een langverwachte reünie van The Kinks wat dichterbij te brengen. Maar eerst zullen de broers wellicht het mysterie van hun moeders breinaald moeten ontrafelen.
 2. Gert Verhulst reageert op kritiek ‘K2 zoekt K3': “Ik heb jongens gezien die meteen tussen Marthe en Hanne kunnen staan”
  Play
  51

  Gert Verhulst reageert op kritiek ‘K2 zoekt K3': “Ik heb jongens gezien die zo tussen Marthe en Hanne kunnen staan”

  Nog één dag nagelbijten en dan start ‘K2 zoekt K3' op VTM. Het programma van het najaar gaat al weken over de tongen, niet in het minst op sociale media. Gert Verhulst snoert de criticasters alvast de mond en sluit na de eerste opnames zeker niet uit dat er een mannelijk K3'tje bijkomt. En Gert doet ook nog enkele andere opvallende uitspraken in deze nieuwe Showbits met Jarne en Senne.