Max Colombie spreekt over ‘Warrior’, het WK-lied van de Rode Duivels: “We moeten als mens allemaal ergens door”

‘Warrior’, het nieuwe nummer van Oscar and the Wolf dat al op Pukkelpop te horen was, moet de Rode Duivels dit najaar in Qatar naar de wereldtitel loodsen. Max Colombie, de zanger van de groep, geeft zijn reactie op de keuze voor ‘Warrior’ als WK-lied.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Josje blikt terug op K3 in Het Vakantiehuis: “Ik zing nu alleen nog maar in de douche”
  Play
  Het Vakantiehuis

  Josje blikt terug op K3 in Het Vakantie­huis: “Ik zing nu alleen nog maar in de douche”

  Josje Huisman is al zes jaar niet meer “de blonde” van K3, en intussen is ze ook volledig gestopt met zingen. Dat zegt ze in gesprek met Birgit Van Mol voor de HLN Original-reeks Het Vakantiehuis. “Zingen doe ik alleen nog maar in de douche”, verklaart ze lachend, “Al sluit ik niet uit dat ik ooit nog iets muzikaals doe, maar dan zal het iets compleet anders zijn.”