Warner Music
Volledig scherm
© Warner Music

Glenn van Get Ready! over zijn coma: "Ik kon ineens geen Engels meer"

Fans van de originele Get Ready! leven al een paar dagen in de zevende hemel, want Jimmy, Koen, Jean-Marie en Glenn vormen weer een kwartet. Al is niet alles zoals het vroeger was, want Glenn kroop vijf jaar geleden door het oog van de naald. "Ik heb nog steeds met heel wat dingen moeite", vertelt hij in Dag Allemaal.

 1. Waar blijft het album van Milow? "Even een langere aanloop”
  Play
  Showbits

  Waar blijft het album van Milow? "Even een langere aanloop”

  Het geduld van de Milow-fans wordt op de proef gesteld. De 40-jarige zanger heeft een wat langere aanloop nodig, maar z’n nieuwe album komt er zeker volgende lente. Dat verklapt hij aan Desna en Senne. Gelukkig is er nu al de gloednieuwe single: ‘Delorean’. Wat het verhaal achter die titel is, vertelt hij in een nieuwe Showbits Video en meteen kondigt Milow ook een nieuwe tour aan, waarbij hij ons land niet over het hoofd zal zien.
 2. MEDIAWATCHERS. "Het is een schande dat Nicole jarenlang genegeerd is door mensen die haar nu plots bewieroken"
  Podcast
  41

  MEDIAWAT­CHERS. "Het is een schande dat Nicole jarenlang genegeerd is door mensen die haar nu plots bewieroken"

  In de nieuwe aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ praten HLN-journalisten Mark Coenegracht en Desna Lespinoy over de reacties na het overlijden van Nicole Josy. Vooral Coenegracht stoort zich eraan hoe sommige mediacollega’s nu plots Nicole eren als iconische Vlaamse zangeres. “Nicole en Hugo zijn heel lang door veel muziekbazen en mediabedrijven niet naar waarde geschat”, aldus Coenegracht. Luister naar de volledige aflevering van ‘De Mediawatchers’ hierboven.