Ellen DeGeneres en het publiek van haar tv-show zullen zich de passage van Bruno Mars en Mark Ronson wellicht nog even herinneren. Toen het duo in de tv-show hun hit 'Uptown Funk' bracht, ging het publiek collectief helemaal uit haar dak.

'Ellen'-publiek volledig uit zijn dak op 'Uptown Funk'

VideoEllen DeGeneres en het publiek van haar tv-show zullen zich de passage van Bruno Mars en Mark Ronson wellicht nog even herinneren. Toen het duo in de tv-show hun hit 'Uptown Funk' bracht, ging het publiek collectief helemaal uit zijn dak.

 1. Brugse catchkampioen Bernard Vandamme brengt eerste danceplaat uit: “Als ik de mensheid iets wil meegeven is het om iets met je passie te doen”
  Muziek

  Brugse catchkampi­oen Bernard Vandamme brengt eerste danceplaat uit: “Als ik de mensheid iets wil meegeven is het om iets met je passie te doen”

  In het internationale worstelmilieu is Bernard Vandamme (47) een legende. De man is dan ook al sinds zijn vijfde gepassioneerd door de catch. Maar de muziek - die hij ontdekte op de gitaar van zijn vader - was zijn eerste liefde. “Ik heb in heel wat bands gespeeld”, zegt Bernard in Dag Allemaal. “Maar dankzij de huidige muzieksoftware ben ik van niemand meer afhankelijk.”
 1. Kunstschilder Noël Verfaillie zet virologen letterlijk in de verf
  Play

  Kunstschil­der Noël Verfaillie zet virologen letterlijk in de verf

 2. Agenten vinden inbreker nog ter plaatse: "Dan nemen je oerinstincten over"
  Play
  Op Interventie

  Agenten vinden inbreker nog ter plaatse: "Dan nemen je oerinstinc­ten over"