anp
Volledig scherm
© anp

Dimitri Vegas & Like Mike: "Titel gekocht? Niks van, verdiend gewonnen"

UpdateZijn Dimitri Vegas & Like Mike echt 's werelds beste DJ's of hebben de Belgisch-Griekse broers hun winst 'gekocht?' Collega's spreken er in het Algemeen Dagblad schande van. Het management van de dj-broers nuanceert: "Wij hebben inderdaad promo gevoerd, net als alle andere dj's, maar Dimitri Vegas & Like Mike hebben wel degelijk verdiend gewonnen."

 1. Dimitri Vegas en Like Mike verkozen tot populairste dj's ter wereld: "En nu dromen van Hollywood"

  Dimitri Vegas en Like Mike verkozen tot populair­ste dj's ter wereld: "En nu dromen van Hollywood"

  De Belgische topweek is compleet. Nadat de Rode Duivels zich dinsdag naar de nummer één van de FIFA-ranking katapulteerden, zijn Dimitri Vegas & Like Mike vanavond in de Amsterdam Arena gelauwerd als de nummer één dj's ter wereld. Voor het eerst in de geschiedenis van het organiserende DJ Mag Top 100 kleurt die topspot op de officieuze wereldranking der dj's Belgisch. Voor de broers uit Willebroek een natte droom die uitkomt. The Sky is niet langer de limit - in die hemel vertoeven ze nu ook.
 2. Tinne Oltmans lanceert eerste single als singer-songwriter: “Ik sta op een kantelmoment in mijn leven”
  Muziek

  Tinne Oltmans lanceert eerste single als sin­ger-songwriter: “Ik sta op een kantelmo­ment in mijn leven”

  Na de jeugd voor haar te winnen met de Ketnetreeks ‘Ghost Rockers’ en de volwassenen op te warmen met ‘Steracteur Sterartiest’, mikt Tinne Oltmans (27) nu op luisterend Vlaanderen als singer-songwriter. Haar eerste single ‘Verdrijf Me’ is meteen de sterkste stijger in de Vlaamse top 50. En dat op een kantelmoment in haar leven, vlak voor we haar deze winter dagelijks in de telenovelle ‘Lisa’ zullen zien. “’Studio 100 heeft mijn carrière dan wel gelanceerd maar ik wil bewijzen dat ik méér kan.”
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?