Hier kon hij als kleine jongen, toen hij naar films met Jean-Claude Van Damme keek, alleen maar van dromen: Tommy Vuylsteke met in zijn lens JCVD.
Volledig scherm
Hier kon hij als kleine jongen, toen hij naar films met Jean-Claude Van Damme keek, alleen maar van dromen: Tommy Vuylsteke met in zijn lens JCVD. © Dominic Verhulst

Dankzij Expeditie Robinson maakt Vlaamse cameraman zijn ultieme droom waar

Steevast in het zog van Dimitri Vegas & Like Mike en dat nu vijf jaar lang: Tommy Vuylsteke (35). Met de cinemacamera RED in aanslag. Ondertussen zo veel meer dan louter de cameraman van het dj-duo. Vertrouwenspersoon. Perfect op elkaar afgestemd.

 1. Deze grappige anekdote vertelden 'Kings van TML' over Jean-Claude Van Damme voor alles plat te draaien
  TOMORROWLAND BRASIL

  Deze grappige anekdote vertelden 'Kings van TML' over Jean-Clau­de Van Damme voor alles plat te draaien

  Voor Dimitri Vegas was het gisteren dubbel thuiskomen. Op Tomorrowland, waar ze resident-dj's zijn, en in Brazilië, waar ze onmetelijk populair zijn. Het werd dus een aankomst in stijl: vanuit het Marriott Sao Paulo ging het per helikopter naar het Maeda Park. Daar zorgden ze voor een nieuw hoogtepunt op de Main Stage. Ervoor gingen ze samen met Netsky dineren bij Sergio Herman en grapten ze over Jean-Claude Van Damme en Charlie Sheen, twee van de protaganisten in wat de Belgische videoclip van het jaar beloofd te worden.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.