Bert Weedon.
Volledig scherm
Bert Weedon. © GETTY

Britse gitaarlegende Bert Weedon overleden

 1. Brugse catchkampioen Bernard Vandamme brengt eerste danceplaat uit: “Als ik de mensheid iets wil meegeven is het om iets met je passie te doen”
  Muziek

  Brugse catchkampi­oen Bernard Vandamme brengt eerste danceplaat uit: “Als ik de mensheid iets wil meegeven is het om iets met je passie te doen”

  In het internationale worstelmilieu is Bernard Vandamme (47) een legende. De man is dan ook al sinds zijn vijfde gepassioneerd door de catch. Maar de muziek - die hij ontdekte op de gitaar van zijn vader - was zijn eerste liefde. “Ik heb in heel wat bands gespeeld”, zegt Bernard in Dag Allemaal. “Maar dankzij de huidige muzieksoftware ben ik van niemand meer afhankelijk.”
 1. K3 laat meisjes kussen in nieuwe videoclip (en krijgt commentaar door vermoedens van plagiaat)
  Showbizz

  K3 laat meisjes kussen in nieuwe videoclip (en krijgt commentaar door vermoedens van plagiaat)

  Vrijdag lanceerden de meisjes van K3 hun nieuwe single en videoclip ‘Altijd blijven dromen’. En in die clip wordt heel wat afgekust. Een piepjong koppeltje, een ouder paar, een koppel met een verschillende achtergrond én ook twee meisjes slaan aan het zoenen. “Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben met moment 2:23”, kirt iemand in een reactie. Jawel, dat is hét moment waarop twee blonde meisjes een innige kus delen.