Volledig scherm
© ANP

50 Cent is failliet

Rapper 50 Cent, echte naam Curtis James Jackson III, heeft de rechtbank vandaag verzocht hem bankroet te verklaren. De zanger, in Europa goed voor 0,45228 euro, staat blijkbaar 10 tot vijftig miljoen dollar in het rood, vandaar zijn aanvraag bij de Bankruptcy Court in Hartford (Connecticut).

 1. K3 laat meisjes kussen in nieuwe videoclip (en krijgt commentaar door vermoedens van plagiaat)
  Showbizz

  K3 laat meisjes kussen in nieuwe videoclip (en krijgt commentaar door vermoedens van plagiaat)

  Vrijdag lanceerden de meisjes van K3 hun nieuwe single en videoclip ‘Altijd blijven dromen’. En in die clip wordt heel wat afgekust. Een piepjong koppeltje, een ouder paar, een koppel met een verschillende achtergrond én ook twee meisjes slaan aan het zoenen. “Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben met moment 2:23”, kirt iemand in een reactie. Jawel, dat is hét moment waarop twee blonde meisjes een innige kus delen.
 2. “Twistbroers Ray en Dave Davies worden buren”
  PREMIUM

  “Twist­broers Ray en Dave Davies worden buren”

  Om het minste akkefietje vertimmerden ze elkaars gezicht. Tot zelfs op het podium. Ernaast meden ze elkaar decennialang als de pest. Maar gisteren jubelden de Britse tabloids: Ray (75) en Dave Davies (72), de spil van de legendarische Britse rockband The Kinks, zouden elkaars buren in Londen worden. Dat lijkt een langverwachte reünie van The Kinks wat dichterbij te brengen. Maar eerst zullen de broers wellicht het mysterie van hun moeders breinaald moeten ontrafelen.