ANP
Volledig scherm
© ANP

50 Cent is failliet

Rapper 50 Cent, echte naam Curtis James Jackson III, heeft de rechtbank vandaag verzocht hem bankroet te verklaren. De zanger, in Europa goed voor 0,45228 euro, staat blijkbaar 10 tot vijftig miljoen dollar in het rood, vandaar zijn aanvraag bij de Bankruptcy Court in Hartford (Connecticut).

 1. Tinne Oltmans lanceert eerste single als singer-songwriter: “Ik sta op een kantelmoment in mijn leven”
  Muziek

  Tinne Oltmans lanceert eerste single als sin­ger-songwriter: “Ik sta op een kantelmo­ment in mijn leven”

  Na de jeugd voor haar te winnen met de Ketnetreeks ‘Ghost Rockers’ en de volwassenen op te warmen met ‘Steracteur Sterartiest’, mikt Tinne Oltmans (27) nu op luisterend Vlaanderen als singer-songwriter. Haar eerste single ‘Verdrijf Me’ is meteen de sterkste stijger in de Vlaamse top 50. En dat op een kantelmoment in haar leven, vlak voor we haar deze winter dagelijks in de telenovelle ‘Lisa’ zullen zien. “’Studio 100 heeft mijn carrière dan wel gelanceerd maar ik wil bewijzen dat ik méér kan.”
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.