1. K2 zoekt K3: straks hebben we de opvolger (m/v/x) van Klaasje gespot
  Play

  K2 zoekt K3: straks hebben we de opvolger (m/v/x) van Klaasje gespot

  De zoektocht naar een nieuw K3’tje komt na vanavond in een stroomversnelling. Na de vijfde auditie-aflevering weten we welke kandidaten overblijven in de 10 golden seats en hoeveel m/v/x een golden ticket kregen om rechtstreeks door te stoten. Vanaf volgende week gaan de kandidaten op bootcamp waar ze in recordtijd worden klaargestoomd voor de studioshows van K2 zoekt K3. Showbits polst bij presentator Kürt Rogiers wie zijn favorieten zijn. Blijkbaar een jongen die we vanavond pas te zien krijgen op VTM. “Hoe de afvalrace verder zal verlopen, is ook voor mij een goedbewaard geheim”, vertelt hij aan Desna en Jarne in een nieuwe Showbits Video.
 2. Waar blijft het album van Milow? "Even een langere aanloop”
  Play
  Showbits

  Waar blijft het album van Milow? "Even een langere aanloop”

  Het geduld van de Milow-fans wordt op de proef gesteld. De 40-jarige zanger heeft een wat langere aanloop nodig, maar z’n nieuwe album komt er zeker volgende lente. Dat verklapt hij aan Desna en Senne. Gelukkig is er nu al de gloednieuwe single: ‘Delorean’. Wat het verhaal achter die titel is, vertelt hij in een nieuwe Showbits Video en meteen kondigt Milow ook een nieuwe tour aan, waarbij hij ons land niet over het hoofd zal zien.
 1. Gert Verhulst reageert op kritiek ‘K2 zoekt K3': “Ik heb jongens gezien die meteen tussen Marthe en Hanne kunnen staan”
  Play
  51

  Gert Verhulst reageert op kritiek ‘K2 zoekt K3': “Ik heb jongens gezien die zo tussen Marthe en Hanne kunnen staan”

  Nog één dag nagelbijten en dan start ‘K2 zoekt K3' op VTM. Het programma van het najaar gaat al weken over de tongen, niet in het minst op sociale media. Gert Verhulst snoert de criticasters alvast de mond en sluit na de eerste opnames zeker niet uit dat er een mannelijk K3'tje bijkomt. En Gert doet ook nog enkele andere opvallende uitspraken in deze nieuwe Showbits met Jarne en Senne.
 2. Waarom beleggen Justin Bieber en Steve Aoki miljoenen in Pokémon-kaarten?
  Play
  SHOWBITS VIDEO
  1

  Waarom beleggen Justin Bieber en Steve Aoki miljoenen in Poké­mon-kaar­ten?

  Enkel nog investeren in vastgoed of diamanten? Totaal verleden tijd! Pokémon is al wat de klok slaat vandaag. Ook enkele internationale celebs hebben dat in het snuitje en beginnen snel met een eigen verzameling.Van Justin Bieber tot Steve Aoki, de sterren met een Pokémonverzameling zijn talrijk. Maar waarom investeren ze zo graag in speelkaarten? Desna & Jarne zoeken het uit in een nieuwe Showbits.
 1. Tinne Oltmans lanceert eerste single als singer-songwriter: “Ik sta op een kantelmoment in mijn leven”
  Muziek

  Tinne Oltmans lanceert eerste single als sin­ger-songwriter: “Ik sta op een kantelmo­ment in mijn leven”

  Na de jeugd voor haar te winnen met de Ketnetreeks ‘Ghost Rockers’ en de volwassenen op te warmen met ‘Steracteur Sterartiest’, mikt Tinne Oltmans (27) nu op luisterend Vlaanderen als singer-songwriter. Haar eerste single ‘Verdrijf Me’ is meteen de sterkste stijger in de Vlaamse top 50. En dat op een kantelmoment in haar leven, vlak voor we haar deze winter dagelijks in de telenovelle ‘Lisa’ zullen zien. “’Studio 100 heeft mijn carrière dan wel gelanceerd maar ik wil bewijzen dat ik méér kan.”
 1. Brugse catchkampioen Bernard Vandamme brengt eerste danceplaat uit: “Als ik de mensheid iets wil meegeven is het om iets met je passie te doen”
  Muziek

  Brugse catchkampi­oen Bernard Vandamme brengt eerste danceplaat uit: “Als ik de mensheid iets wil meegeven is het om iets met je passie te doen”

  In het internationale worstelmilieu is Bernard Vandamme (47) een legende. De man is dan ook al sinds zijn vijfde gepassioneerd door de catch. Maar de muziek - die hij ontdekte op de gitaar van zijn vader - was zijn eerste liefde. “Ik heb in heel wat bands gespeeld”, zegt Bernard in Dag Allemaal. “Maar dankzij de huidige muzieksoftware ben ik van niemand meer afhankelijk.”
 1. K3 laat meisjes kussen in nieuwe videoclip (en krijgt commentaar door vermoedens van plagiaat)
  Showbizz

  K3 laat meisjes kussen in nieuwe videoclip (en krijgt commentaar door vermoedens van plagiaat)

  Vrijdag lanceerden de meisjes van K3 hun nieuwe single en videoclip ‘Altijd blijven dromen’. En in die clip wordt heel wat afgekust. Een piepjong koppeltje, een ouder paar, een koppel met een verschillende achtergrond én ook twee meisjes slaan aan het zoenen. “Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben met moment 2:23”, kirt iemand in een reactie. Jawel, dat is hét moment waarop twee blonde meisjes een innige kus delen.
 2. “Twistbroers Ray en Dave Davies worden buren”
  PREMIUM

  “Twist­broers Ray en Dave Davies worden buren”

  Om het minste akkefietje vertimmerden ze elkaars gezicht. Tot zelfs op het podium. Ernaast meden ze elkaar decennialang als de pest. Maar gisteren jubelden de Britse tabloids: Ray (75) en Dave Davies (72), de spil van de legendarische Britse rockband The Kinks, zouden elkaars buren in Londen worden. Dat lijkt een langverwachte reünie van The Kinks wat dichterbij te brengen. Maar eerst zullen de broers wellicht het mysterie van hun moeders breinaald moeten ontrafelen.
 3. Popprinses verveelt geen minuut: dit was Ariana Grande in het Sportpaleis
  Concerten

  Popprinses verveelt geen minuut: dit was Ariana Grande in het Sportpa­leis

  Ze is één van de populairste artiesten van het moment, met hits die wereldwijd al verschillende records braken en albums die stuk voor stuk opduiken in de best verkopende platen van het jaar waarin ze verschijnen. Logisch dus, dat Ariana Grande (26) met de vingers in de neus het Sportpaleis weet uit te verkopen. Bijna twee uur lang trakteerde de popprinses gisteren, vrijdag, haar fans op de meest populaire parels uit haar repertoire. De duizenden gillende Ariana look-a-likes in de zaal keken en zagen dat het goed was.
 1. Fan danst met rapper Lil Mosey. Security duwt hem hardhandig van podium
  Play
  bizar

  Fan danst met rapper Lil Mosey. Security duwt hem hardhandig van podium

  Een fan van de Amerikaanse rapper Lil Mosey werd hardhandig van het podium geduwd tijdens een optreden in het Nieuw-Zeelandse Auckland. De fan, gekleed in een opvallend oranje shirt, kroop op 11 juni de planken op in The Powerstation. Hij sprong mee met Mosey, maar donderde een tel later achterwaarts weer het publiek in. De securitymedewerker kwam de jongen achterna en duwde hem opnieuw op de grond, in de handen van een collega. Die sleurde de jongen naar de uitgang.