X!NK nam in 2003 deel aan Eurosong For Kids (foto rechts).
Volledig scherm
X!NK nam in 2003 deel aan Eurosong For Kids (foto rechts). © DPG

Zo gaat het vandaag met X!NK-zanger Jonas Meukens: “Opnieuw spelen met de groep? Ik zou geen ‘nee’ zeggen”

Muziek“Een band gaat nooit stuk, al heb je een ongeluk.” In 2003 zongen we massaal mee met ‘De Vriendschapsband’ van X!NK, de Belgische inzending voor het Junior Eurovisiesongfestival. Zeventien jaar later maakt frontman Jonas Meukens (31) nog steeds muziek.

0 reacties

 1. DJ Makasi kan na stressvolle momenten eindelijk aan de slag in Thailand: “Even leek het alsof alle moeite die ik had gedaan, voor niets was geweest”
  PREMIUM
  Muziek

  DJ Makasi kan na stressvol­le momenten eindelijk aan de slag in Thailand: “Even leek het alsof alle moeite die ik had gedaan, voor niets was geweest”

  Yannick Beloy - in muziekmiddens gekend als DJ Makasi - zat net als z’n collega-plaatjesdraaiers maandenlang werkloos thuis, maar maakt zich na twee weken quarantaine volop klaar om te gaan draaien in de hipste clubs van Thailand. Al zag het er even naar uit dat al die moeite voor niets was. “Plots kwamen er 500 nieuwe gevallen bij en was er sprake van een algemene lockdown in Thailand. Dat was stressen.”
 2. X!NK-zanger wordt voor het eerst papa: “We kijken er enorm naar uit”
  Showbizz

  X!NK-zan­ger wordt voor het eerst papa: “We kijken er enorm naar uit”

  “Een band gaat nooit stuk, al heb je een ongeluk.” In 2003 zongen we massaal mee met ‘De Vriendschapsband’ van X!NK, de Belgische inzending voor het Junior Eurovisiesongfestival. Zeventien jaar later kroop frontman Jonas Meukens (31) opnieuw achter de microfoon naar aanleiding van de ‘Top 500 van de 00's’ op Qmusic. En hij had heuglijk nieuws te vertellen: “Ik word binnenkort voor het eerst papa van een zoontje!”
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'