Billie Eilish in het Sportpaleis.
Volledig scherm
Billie Eilish in het Sportpaleis. © Matty Vogel

Zelden weerklonk er zoveel gegil in het Sportpaleis: Billie Eilish bewijst dat ze haar sterrenstatus meer dan waard is

MuziekHet schuchtere tienermeisje is definitief uitgegroeid tot een wereldster hors catégorie. Billie Eilish - nog steeds amper 20 jaar oud - blies haar 20.000 fans dinsdagavond moeiteloos omver in een tot in de nok gevuld Sportpaleis. Met beide voeten op de grond, en met veel aandacht voor haar publiek.  “Security, hier voelt iemand zich niet goed, kan u wat water brengen?”

9 reacties

 • Carmen De Gussem

  1 maand geleden
  Ik vind het een heel vriendelijk meisje en het is geen wonder dat zoveel jonge mensen haar op handen dragen. Ze heeft absoluut geen kapsones en weet dat het de fans zijn die haar het succes bezorgen.Een aantal artiesten kijken zelfs neer op hun publiek o.a. de zogenaamde superster Bob Dylan en die zijn optreden trok dan nog op niets ook.
 • Tinne Van Eemeren

  1 maand geleden
  Nico Lietaert: een van de geïnterviewde meisjes is de dochter van mijn zus: zij is als primus in de Latijnse afgestudeerd en zit nu op de universiteit met weer top resultaten!! Niveau? Hoog!!
 • Stephan Priem

  1 maand geleden
  Pubergekte voor een bepaalde soort van muziek is van alle tijden van Elvis Presley tot Billie Eilish.
 • Christiaan Vernist

  1 maand geleden
  Heb nooit begrepen waar dat gekres voor nodig is. Net als in de pretparken. Dat irriteert enorm. Net als da gsm gebruik. Die foto's en filmkes trekjen toch op niks. Geniet van het optreden en irriteer de anderen niet zodat zij tenminste kunnen genieten.
 • Jef Huygens

  1 maand geleden
  Dat is geen hijskraan, maar een hoogtewerker. En welke zot staat daar 35 uren op voorhand met een geldig ticket!!??