Lous and the Yakuza
Volledig scherm
Lous and the Yakuza © RV

Zangeres Lous and the Yakuza gelauwerd als "Europees geluid van vandaag en morgen"

MuziekDe Congolees-Belgische zangeres Lous and the Yakuza is vrijdagavond uitgeroepen als één van de acht winnaars van de Music Moves Europe Talent Awards 2021. De jaarlijkse Europese prijs voor populaire en hedendaagse muziek lauwert opkomende artiesten die het Europese geluid van vandaag en morgen vertegenwoordigen.

0 reacties

 1. Gabriel Ríos draagt nieuwe plaat op aan demente vader: "De situatie kan nog jaren aanslepen, maar eigenlijk is hij al weg”
  PREMIUM
  Muziek

  Gabriel Ríos draagt nieuwe plaat op aan demente vader: "De situatie kan nog jaren aanslepen, maar eigenlijk is hij al weg”

  We zijn intussen zeven jaar na zijn monsterhit ‘Gold’, en dat was ook zijn laatste album. Maar vandaag is Gabriel Ríos (42) terug. De dementie van zijn papa deed hem diep graven in zijn jeugd, met als resultaat: ‘Flore’, een eerste latinplaat. Geen happy zomerdansjes à la Daddy Yankee, maar donkere en diepe nummers. Over een man met verdriet, die toe is aan gemoedsrust en ver weg staat van het ‘latino hunk’-imago’ van weleer. “Ik ben me bewust van hoe ik eruit zie, maar ik trek het mij niet meer aan als mensen om die reden naar me komen kijken.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"