Irene Cara in Fame.
Volledig scherm
Irene Cara in Fame. © M.G.M / Album

Zangeres Irene Cara, bekend van ‘Fame’ en ‘What A Feeling’, op 63-jarige leeftijd overleden

MuziekZangeres en actrice Irene Cara is op 63-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse was vooral bekend van titelsongs van de films ‘Fame’ en ‘Flashdance’, waarmee ze in de jaren 80 grote hits scoorde. De doodsoorzaak is nog onbekend.

 1. Pukkelpop maakt nieuwe namen én ticketprijzen bekend: ook in schijven betalen is nu mogelijk
  MUZIEK

  Pukkelpop maakt nieuwe namen én ticketprij­zen bekend: ook in schijven betalen is nu mogelijk

  De affiche van Pukkelpop krijgt steeds meer vorm. Op woensdag kondigde de organisatie maar liefst elf nieuwe namen aan. Onder meer Joost, Years & Years en Yungblud komen naar het festival. Vanaf woensdag 15 februari kunnen de fans tickets voor de volgende editie kopen en die zijn zoals verwacht iets duurder. Daarom biedt het populaire festival ook een betaling in drie beurten aan, zonder extra kosten.
 2. Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representatie
  Muziek

  Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representa­tie

  Fans van Taylor Swift (33) zijn heel blij met de keuzes die ze heeft gemaakt voor haar nieuwste clip. In de video voor haar nummer ‘Lavender Haze’ speelt transman Laith Ashley (34), model en activist voor transpersonen, haar geliefde. Op sociale media zijn de fans van de popster heel dankbaar dat ze deze keuze heeft gemaakt. “In een wereld waar transpersonen moeten omgaan met geweld en agressie is de keuze van een superster om een transman te casten in een videoclip een big deal”, schrijft een fan op Twitter.