Nick Schilder en Simon Keizer
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Schilder en Simon Keizer © belgaimage

Worden Nick & Simon de nieuwe Simon & Garfunkel? “Woody Harrelson liet ons filmpje aan Paul Simon liet zien; hij stuurde ons een boodschap”

MuziekZangduo Nick Schilder (37) en Simon Keizer (36) zijn al jaren enorme fans van de muziek van Paul Simon en Art Garfunkel. Als eerbetoon aan hun idolen brachten de artiesten de plaat ‘NSG’ uit: Nick & Simon & Garfunkel. Geen cover, maar een plaat met eigen, op Simon & Garfunkel geïnspireerde songs.  In een interview vertellen de twee over hun liefde voor het Amerikaans zangduo, hun carrière als singer-songwriters, hoe de coronacrisis hun leven beïnvloedt en hoe het is om je idolen te ontmoeten. “Ed Sheeran was zó relaxed en zó open, vriendelijk en geïnteresseerd.”

3 reacties

 • JOHAN VANBEKBERGEN

  2 weken geleden
  Men moet eens stoppen met zangers te vergelijken met de idolen van vroeger. De muziek van Simon and Garfunkel zijn niet te vervangen of te benaderen.
 • Esther kooijmans

  2 weken geleden
  Heb de nieuwste cd perfect gezongen
 • rudy de clerck

  2 weken geleden
  Die mannen kunnen zingen , geweldig , heb heel de serie gezien top
 1. DJ Makasi, broer van Tatyana Beloy, twijfelt aan zijn Thaise avontuur: “Ik vrees dat het gedaan is met mijn boekingen”
  Muziek

  DJ Makasi, broer van Tatyana Beloy, twijfelt aan zijn Thaise avontuur: “Ik vrees dat het gedaan is met mijn boekingen”

  Yannick Beloy - in muziekmiddens gekend als DJ Makasi - zat net als z’n collega-plaatjesdraaiers maandenlang werkloos thuis, maar besloot om andere horizonten op te zoeken. Na twee weken quarantaine was hij klaar om te gaan draaien in de hipste clubs van Thailand. Al werd dat plan intussen al enkele keren serieus aangepast. “Ik weet niet wat ik moet doen nu: blijven of vertrekken?”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"