Annelies Orye en Sofie Engelen van Willy vissen voor 'de Week van de Belgische Muziek' naar onbekend talent.
Volledig scherm
Annelies Orye en Sofie Engelen van Willy vissen voor 'de Week van de Belgische Muziek' naar onbekend talent. © Willy

Willy draait volgende week alleen maar Belgische muziek (en vist naar onbekend talent): “We willen hele sector extra hart onder de riem steken”

Naar aanleiding van de Week van de Belgische Muziek draait Willy, de digitale pop- en rockzender van DPG Media, alleen maar muziek van eigen bodem. Maar er is nog meer: elke dag wordt jong of onbekend talent in de kijker gezet onder de noemer ‘Verse Vis’. Daarvoor worden onder anderen Marcel Vanthilt, Stijn Meuris en Luc Janssen ingeschakeld. “We hebben altijd al veel aandacht voor de Belgische muziekscene maar net nu willen we hen een extra hart onder de riem steken", zegt netmanager Annelies Orye.

2 reacties

  • Jean Schepens

    1 jaar geleden
    de Belgische muziekindustrie een hart onder de riem steken ? La Esterella kom aub terug ! NONKELJEAN
  • Gert Deno

    1 jaar geleden
    Mooi initiatief van de zender! Maar oh zo jammer dat er afgestapt werd van het originele concept: enkel muziek, geen stemmen. Nu moet ik me weer ergeren aan de bindteksten en wordt Willy een zender zoals alle anderen, maar met een iets andere muziekkeuze. Jammer. PS: het zou mooi zijn als presentatoren als Wim Oosterlinck hun persoonlijke politieke voorkeur in de USA voor zichzelf zouden houden ipv dit met de hele wereld te delen.