Wij gingen mee naar de eerste dj-les van Koen Crucke: “Ik ben een discobar”

Binnenkort start Koen Crucke aan zijn carrière als ‘MC Koen Crucke’. Samen met Discobar Joossens (Michaël & Laurence Joossens) mikt hij op verschillende feestjes en festivals. De twee broers  leren hem nu de kneepjes van het vak.

 1. Nieuwe K3-single ‘Waterval’ wordt zaterdag voorgesteld in nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3’
  Muziek

  Nieuwe K3-single ‘Waterval’ wordt zaterdag voorge­steld in nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3’

  De zoektocht naar een opvolger voor Klaasje is nog niet voorbij, maar bij Studio 100 bereiden ze zich momenteel al voor op de komst van het nieuwe K3’tje. Eén van zijn/haar eerste taken zal het inzingen van een nieuwe single worden. Het gaat om het nummer ‘Waterval’, maar wie benieuwd is naar hoe het liedje klinkt, moet nog heel even geduld hebben. Komende zaterdag wagen de overgebleven kandidaten van ‘K2 zoekt K3’ zich namelijk voor een eerste keer aan de nieuwe K3-song.
 2. IN BEELD. Nieuw album Coldplay voorgesteld in Planetarium in Brussel
  Play
  Muziek

  IN BEELD. Nieuw album Coldplay voorge­steld in Planetari­um in Brussel

  De band Coldplay stelt het nieuwe album ‘Music of the Spheres’ met twaalf nummers voor. Ondertussen is het al het negende album voor de band. In ons land werd het album voorgesteld in het Planetarium in Brussel. Mensen konden de nieuwe liedjes beluisteren via een luistersessie met daarbij beelden van de band, planeten, sterren en buitenaardse wezens. Daarnaast zong er een muzikant enkele bekende songs van de band live voor de zaal.